Tuesday, December 21, 2021

Online dating ideer

Online dating ideer



Virtuel Happy Hour med venner Det meste af tiden, når vi går på date, går vi på date 2, kun dig og din kæreste, men nogle gange har gruppedating sine fordele og sociale fordele, online dating ideer. Hold momentum i gang, planlæg disse ture nu, mens I begge har tid online dating ideer sæt dig ned, læs rejsemagasiner eller websteder, hvor du kan udskrive eventyr, der fanger dine interesser i og omkring de byer, du er ivrig efter at udforske. Hvem kogte den mere elegante boeuf bourguignonne? Kærlighedens udtryk, online dating ideer, gennem berøring, at vi engang var i stand til at kommunikere igennem til vores partner er blevet erstattet af et stykke teknologi i vores hænder eller siddende på vores skriveborde i hvert af vores egne separate hjem. Du kan slå op i den lokale park, stranden eller din egen baghave. Brug af et nyt sprog hjælper dig med at forbedre dig og blive mere flydende, så hvorfor ikke engagere din betydelige anden i at lære sproget med dig? Two Truths and a Lie er et standard icebreaker-spil og er en sjov aktivitet for par, der lærer hinanden at kende.





Liste over virtuelle date ideer



Den menneskelige berøring er videnskabeligt bevist at være et væsentligt behov for, at menneskeheden kan trives. Korrekt udvikling og binding gennem berøring er påkrævet for spædbørn. Voksne kræver fysisk kontakt med andre mennesker for at udvikle tillid, online dating ideer, følelse af tryghed og udtrykke kærlighed til hinanden. Dog i den nuværende verdenskrise, online dating ideer, vi befinder os nu midt i et øjeblik i tiden, hvor berøring bliver undgået.


Vi skal forblive en vis afstand fra en anden person, og selve tanken om berøring bliver smidt ud af sindet med det samme. At blive hjemme opmuntres, hvilket kan betyde, for nogle af os, at blive adskilt fra vores betydelige anden.


Det udtryk for kærlighed, gennem berøring, som vi engang var i stand til at kommunikere igennem til vores partner, er blevet erstattet af et stykke online dating ideer teknologi i vores hænder eller siddende på vores skriveborde i hvert af vores egne separate hjem. Forsamlingssteder er blevet lukket og øde, så det er ikke længere en mulighed at gå ud på dates. Hvordan kommer vi videre?


Hvordan vil vi kunne fortsætte med at udvikle et forhold, hvis dating ikke længere kan være en normal del af livet? Sandt nok er dette ikke et helt nyt koncept. Der er par blandt os, der allerede har oplevet behovet for at være kreative med virtuelle datingideer, fordi de er i langdistanceforhold. Uanset antallet af miles mellem jer, er afstand afstand. Når evnen til at se hinanden personligt er drastisk begrænset, er det tid til at genoverveje, hvordan du kan date.


At gøre en indsats er nøglen til denne måde online dating ideer liv. Del i at komme med ideer og prøv ikke at overlade det til kun én af jer at planlægge hele tiden. Så nu er det tid til at perfektionere denne måde at forbinde på. Se på den positive side med denne metode til dating, online dating ideer.


Mindre distraktion fra dem omkring dig på offentlige steder betyder, at I kun er to, selvom et par ideer nedenfor foreslår gruppedater, hvor man bruger kvalitetstid med hinanden. Nogle af de følgende virtuelle ideer ville være en perfekt mulighed for at teste denne teori om øget kærlighed gennem øjenforbindelse, når du begynder at engagere dig i virtuel dating for at holde flammen i dit forhold brændende klart.


Du prøver at holde den gnist i live, så kom ud af din pyjamas og pift dig selv op. En anden god idé om virtuel middagsdating er at hver bestille et måltid til den anden og få det leveret til deres respektive huse. Alle elsker en overraskelse! En af de bedste date ideer sent på aftenen! Sæt dit yndlingsdansemix på, få din betydelige anden på den anden linje, og start din egen private dansefest i komfort i dit eget hjem. Måske blive lidt skør, online dating ideer, dekorere og få nogle sjove lyshandlinger i gang ligesom i klubmiljøet.


Apps, Apps overalt, hvor der er Apps! Vi har tonsvis af muligheder derude nu om dage for jer to at engagere jer i en smule venskab, online dating ideer, konkurrence med hinanden. En anden ret almindelig og nem idé er at Skype din partner og finde sig til rette for en filmoplevelse sammen.


At se film er en af ​​de allerbedste ting at gøre i et langdistanceforhold over skype. Her er nogle af vores foretrukne parrejsefilm, som I kan se sammen! Snup et glas vin eller en halv liter øl, sæt dig ned på sofaen, få Skype op at køre, og stil så dybere typer spørgsmål for virkelig at lære den anden person at kende en lille smule bedre.


Der er en god chance for, at du vil finde ud af ting, som du aldrig vidste om din partner, online dating ideer. Dette kunne fungere, uanset hvor længe I har været sammen, fordi folk ændrer sig over dage, måneder og år. Hvis I begge kan lide at læse, så beslut jer for ugentlige bøger at læse, så planlæg det samme tidspunkt hver uge for at sætte jer ned og diskutere bogen sammen.


En af de mest kreative skype date ideer! Hvis dette er tilfældet, skal du åbne dit sind, mens din partner vælger, og tillad dig selv at læse bøger, som du måske aldrig ville have opfanget ellers.


Ved aldrig, du kan finde en ny forfatter eller genre at hengive dig til. Uanset længden online dating ideer tid, du og din partner skal bruge fra hinanden, er det altid rart at planlægge fremtiden, så I har noget at hente online dating ideer om, at se frem til sammen. Hold momentum i gang, online dating ideer, planlæg disse ture nu, mens I begge har tid til at sidde ned, online dating ideer, gennemse rejsemagasiner eller websteder, hvor du kan udskrive eventyr, der fanger dine interesser i og omkring de byer, du er ivrig efter at udforske.


Print billeder, eventyrhæfter eller artikler ud og læg dem på siderne i et ringbind eller en notesbog, så I begge nemt kan gå tilbage, når I kommer rundt til at fastlægge planer for ture.


Her er vores bedste steder at rejse til for at komme i gang. Hver af jer går og køber jeres materialer, indstil jeres individuelle rum, og sæt klassen i gang. Selvom du ikke har noget kunstnerisk talent, må du ikke gå glip af denne date-idé, fordi der kan grines godt over de færdige produkter. En anden middagsdate idé er at vælge en opskrift sammen, online dating ideer, helst en ny, som ingen af ​​jer online dating ideer lavet før, online dating ideer.


Kog opskriften sammen, på samme tid, så det næsten er, som om du er fysisk i den online dating ideer sammen om at tilberede maden.


Sæt et spin på denne, lad din date vælge deres favorit, øl- eller vinudvalgene for dig, køb dem og kom med din egen mening om udvalgene. Send hinanden links til dine personlige afspilningslister, og tag dig tid til virkelig at lytte til de andres yndlingssange fra foretrukne bands.


Diskuter disse bands og hvilken betydning sange har for dig. Musik er ret vigtigt for mange mennesker, og der har været øjeblikke i livet, hvor sange har gjort indtryk af forskellige årsager, så dette er en fantastisk måde at lære mere om på et andet på et dybere plan også. Styrk sindet, mens du også har det sjovt med hinanden i at finde ud af svar på de udfordrende spørgsmål, som krydsord altid synes at præsentere. Online dating ideer museer og kunstgallerier arbejder på at holde sig oven vande i disse usikre tider.


Som svar har de lagt deres gallerier online. Dette gavner dig og dit virtuelle datingliv, for nu kan I to tage en tur sammen og udforske det store udvalg af medier inden for kunst i forskellige dele af verden uden selv at forlade jeres stuer, online dating ideer. Det meste af tiden, når vi går på date, går vi på date 2, online dating ideer, bare dig og din betydelige anden, men nogle gange har gruppedating sine fordele og sociale fordele.


Gå ind online dating ideer gruppen happy hour med venner, online dating ideer. Alle kan komme på toppen af ​​deres yndlingsdrik, komme på en gruppe-skype og socialisere på afstand, men alligevel alle sammen. Indhent det, spøg, grin og hold forbindelsen med alle dine andre online dating ideer venner også.


Gary Chapman. I lighed med de 5 kærlighedssprog er der 3 tilknytningsstile, som voksne har, som de tager med sig ind i forhold.


Hent bogen, vedhæftet af Amire Levine, online dating ideer, M. Heller, M, online dating ideer.


Værd at vide for at skabe et sundt forhold, der holder. Brug en date night til at diskutere planerne for jeres fremtid sammen. Prøv at finde ud af problemer, der kan være til stede mellem jer to.


Sørg for, at I begge er på samme side og er klar over de ideer, I hver især har til, hvor forholdet er på vej hen. Brug af et nyt sprog hjælper dig med at forbedre dig og blive mere flydende, så hvorfor ikke engagere din betydelige anden i at lære sproget med dig? Tag måske et fingerpeg fra en af ​​de destinationer, du har placeret i din fremtidige rejsebog, som I to sammensatte på en tidligere dato, og lad det bestemme sproget, der skal læres sammen.


Så læring, online dating ideer, det vil være let at øve sig og blive flydende, da I begge kan tale sproget med hinanden. Måske under dine virtuelle dates, ja? Du kan komme i gang her med nogle af vores grundlæggende spanske sætninger! Et super sjovt spil at plat sammen. Konfigurer din enhed til at Skype din date, og begynd derefter at spille scener fra film, efterlign bestemte skuespillerinder eller skuespillere, online dating ideer handlinger for at få den anden til at gætte ord eller sætninger.


En-til-en billedbog kunne være en mulighed, der fremkalder grin, når du ser din partner prøve at skitsere billeder for at få dig til at gætte deres emne eller betydning. At forblive sund kan holde sind og krop sunde i disse skøre tider, så hvorfor ikke tilmelde dig en yogatime online sammen?


Inden klassens start skal du oprette forbindelse til din Skype, så du kan være lige ved siden af ​​din date og dyrke yoga. Find ideer til ledsagende plantning, sorter af planter i frøkatalogerne og nødvendige værktøjer til at få haven i gang. Forhåbentlig, når alle varer ankommer, vil social afstand blive annulleret, og du vil være i stand til at have en fysisk dato for rent faktisk at plante online dating ideer frø sammen. Hvorfor vente på en fysisk ferie til et af de steder, du lægger i din fremtidige rejsebog?


Tag dertil på en virtuel date. Gudskelov for internettet og dets evne til øjeblikkeligt at tage dig til ethvert sted i verden! Udforske Online dating ideer for virtuelle byture og den skønhed, de tilbyder til turister af alle typer. Et fantastisk aften-datespil, dette er mere et spil til at diskutere dine daglige gevinster Roser og daglige kampe torne. Prøv at fokusere på at beskrive flere roser end torne, hvilket kan være meget svært at gøre, når man bliver tvunget til at blive inden for rammerne af dit hjem i dagevis, men at bevare en positiv tankegang vil hjælpe os alle med at komme igennem disse tider på en meget mere opløftende måde.


Dine positive vibes kan også løfte din partner. Ser ud til at være en færdighed, de fleste par kæmper med, men forhåbentlig bliver det nemmere på grund af alle disse virtuelle dates, I allerede har taget sammen. Selvom du føler, at du har låst denne verbale kommunikationsting, kan det kun forbedre dine færdigheder og styrker som et par. Vores telefoner i dag har nogle skøre tilføjede funktioner, der er i stand til at fange nogle ret sjove selfies.


Gå og tag noget af dig selv, få din partner til at tage nogle til og byt dem med hinanden; Print ud. Planlæg en date night og arbejd sammen om at designe collager af deres sjove ansigter for at skabe souvenirer, der stolt vil blive vist op på dine vægge. Vil du have en endnu hurtigere måde at finde ud af, om du er kompatibel med din kammerat udover at tage dig tid til at læse bøger som De 5 kærlighedssprog og Vedhæftet som beskrevet i tidligere datoer?


Okay, online dating ideer, onlineverdenen har mange, online dating ideer, mange quizzer, som I to også kan sætte jer ned og lave sammen. Vær klar til at diskutere disse resultater sammen på en måde, online dating ideer, kærlig måde. Du vil stadig finde ud af nogle interessante aspekter af din date, hvis de vælger Truth, men hvis de vælger Dare, vil du måske knække hele natten lang. Den ekstra tid, vi får lige nu, kan få os til at kigge igennem vores nærmeste og ønske at rydde ud i det gamle for bare at gøre plads.


Date night idé! I løbet af dagen går I begge jeres skabe igennem og laver en bunke tøj, som I overvejer at give slip på. Planlæg at deltage i en af ​​disse fantastiske gaver til virtuelle koncerter sammen, online dating ideer. Husk at hjælpe med at støtte disse kunstnere med pengebidrag, hvis du kan, så de kan fortsætte med at dele deres kunst med online dating ideer.





passions dating hjemmeside



Selvom en date night over video ikke er præcis det samme som en date night i person, kan den stadig være sød, især hvis du kommer forberedt med en sjov idé. Hvem kogte den mere elegante boeuf bourguignonne? Se en film eller overhal et tv-program. Vælg en film eller et tv-program, du vil se, og tre, to, en - tryk på afspil.


Spil et spil. Måske noget som charades eller et onlinespil som Jackbox. Hold en dobbelt date. Inviter et andet langdistancepar til en videochat med fire personer. Spis lidt pasta sammen. Hvordan var deres dage?


Hvordan har de det med adskillelsen? Har de noget sladder? Mal og drik vin. En af jer vælger det emne, I vil tale om, som om I er en enkeltmands podcast for et publikum på én, og den anden bare lytter.


Hold en bogklubaften eller en artikelklubaften. Vælg en bog, du vil læse og diskutere, eller, hvis tiden er presset, en lang artikel. Noget let. Måske noget fra et par år siden. Hold en dansefest. Hold en kunst- og håndværkskonkurrence. Hvem kan lave det bedste håndværk ud fra de ting, de har i deres lejlighed eller genbrugsspand? Dette bliver noget af en udfordring. Eller partnere kan skiftes til at råbe opfordringer og reagere.


Tjek denne liste over impro-spil og denne med impro-spil til at spille på Zoom. Virtuelle datebokse er en internettrend, hvor par optager, at de åbner diverse gaver fra en partner.


Hver æske indeholder genstande relateret til en partner, såsom en yndlingssnack og drink, et produkt i en yndlingsfarve og en genstand, der får dig til at tænke på dem. Først skal du beslutte, hvilke genstande der skal med i kassen. Så laver og sender du og din date kasserne til hinanden. Sørg for at vente til datoen med at åbne æsken og udforske indholdet. Forklar derefter hvert af dine valg. Show and Tell er en af ​​de mere ligetil online date ideer.


Hver del af parret bringer en til tre genstande til videoopkaldet for at tale om. Du kan give din partner retningslinjer for ting som ferie, bedste dag i mit liv, familiebånd og fjollede hemmeligheder. Eller lad meddelelserne stå åbne og medbring ting, du kan lide at tale om. Virtuel bal er en måde at genvinde spændingen ved at gå til en high school-dans med et forelsket.


En fancy dresscode er et must, og du og din date bør ankomme i din mest glamourøse eller skandaløse kjole eller jakkesæt. Under opkaldet kan I spise et måltid sammen på afstand, danse til sjove melodier og slow jams og dele billeder og historier fra dit rigtige gymnasiebal.


I slutningen af ​​natten kan du tage et par poserede fotoskærmbilleder sammen. Det ene eller det andet? er et spørgsmålsspil, der beder spillerne om at vælge mellem to relaterede muligheder. Spillet kan være en hurtig måde at lære en virtuel første date at kende. Du skal blot give prompter én efter én, og bed din partner om at vælge en mulighed. Du kan sætte spillet på pause for at forklare uventede valg eller for at tilbyde en hemmelig tredje mulighed.


Tjek hele listen over This or That? Pen Pal Challenge er en igangværende virtuel date-idé. De fleste mennesker kan lide at få personlig post, især kort eller breve fra en elsket.


Pointen med denne øvelse er at skrive håndskrevne breve til at dele med din partner. Hvert bogstav kan følge et bestemt tema eller prompt. Vi anbefaler at sende et brev om ugen i en måned eller to, eller et brev hver dag i et par uger. Bogstaverne kan også indeholde billeder og små gaver såsom poser med te, klistermærker og origami.


Kom gerne med dine egne emner og opfordringer også. Du og din date kan sammenligne og kontrastere planer og mål og få øje på ligheder og forskelle. For at fuldføre denne aktivitet kan I hver især oprette og dele en visionstavle i en digital whiteboard-app som Miro eller et projektstyringsværktøj som Trello.


For at bygge tavlerne skal du reagere på prompter som:. Sørg for at bruge billeder og visuals. Når du er færdig, del tavlen med din partner og forklar dine valg. Hvis du føler dig inspireret, så kan du også bygge et parbræt og en bucket-liste sammen med mål som restauranter at prøve, ture at tage og nye færdigheder at lære. Der er mange online brætspil, du kan spille på din virtuelle date night. Du kan for eksempel spille Monopol, Risk og Skak.


Disse spil giver et godt omdrejningspunkt for din date og kan hjælpe med at skabe positive minder om oplevelsen. Her er en liste over brætspil, du kan spille online med venner. Langdistanceforhold kan være svært, især når videoopkaldssamtaler bliver gentagne.


Par, der bor i separate byer, stater og lande, har ofte ikke mulighed for at tage på konventionelle dates.


Virtuelle dates er måder for disse par at ruske op i rutinen og forbinde mere meningsfuldt, mens de er langt fra hinanden. Online dates kan også fjerne noget af nervøsiteten fra første dates. Deltagerne kan deltage fra et behageligt, sikkert sted og kan fokusere på en date uden at blive distraheret af det omgivende miljø. Disse datoer er også en billig og lav vedligeholdelse måde at måle kompatibilitet, før du bruger tid, energi og kræfter på at mødes personligt.


Selvom Zoom-datoer kan virke utraditionelle, ændrer bejlerritualer sig løbende gennem historien, og online dating er et logisk næste skridt i moderne, teknologisk forbundne samfund. Konceptet med videoopkaldsdatoer kan virke mærkeligt eller kedeligt, men med omhu og planlægning kan disse onlineudflugter være lige så sjove og meningsfulde som personlige møder. Tjek derefter denne guide til håndtering af kontorromantik som leder.


Virtuelle date-aftener er måder for par at tilbringe kvalitetstid sammen på Zoom, FaceTime eller Skype. Disse typer af online sammenkomster er ideelle for langdistancepar eller par, der ikke er i stand til at mødes på grund af faktorer som lockdowns eller tidsbegrænsninger. Nogle gode ideer til virtuelle første date omfatter husjagt, online kunstkurser, virtuelle proms og filmaftener.


Generelt gælder det, at jo mere simpel aktiviteten er, jo bedre. For at planlægge en virtuel date night, skal du først finde en partner til dig. Spørg enten din date om aktivitetspræferencer, eller planlæg en overraskelse. Planlæg derefter underholdning til din date, såsom film, madlavningskurser eller spil. Sørg for at lade din partner vide, om de skal forberede sig eller tage noget med til opkaldet. Lav endelig et mødelink eller ring direkte på FaceTime eller Skype, og lav jeres planlagte aktiviteter sammen.


Virtuelle dates er sikrere muligheder for blind dates og førstegangsdater, da deltagerne ikke behøver at mødes personligt eller risikerer at afsløre hjemmeadresser. Med Zoom-datoer er der ingen risiko for at blive stillet op på et offentligt sted eller vente på, at en dato ankommer. Disse møder er mindre pressede og kræver mindre forberedelse og rejsetid. Plus, virtuelle dates er en måde for langdistancepar til at tilbringe tid sammen og rykke op i videoopkaldsrutinen. Teambuilding indholdsekspert. Angela har en Master of Fine Arts i kreativ skrivning og arbejdede som community manager hos Yelp for at planlægge begivenheder for virksomheder.


Spring til indhold Du fandt vores liste over unikke ideer til virtuelle date. Denne liste inkluderer: online date ideer Zoom date ideer virtuel date night ideer virtuelle date spil virtuelle første date ideer Her er listen! Liste over ideer til virtuelle date Fra fjernmiddage til mobile skattejagter til online musikmix, her er en liste over aktiviteter til Zoom date-aftener, der fremmer forbindelse og gør online dates sjovere. Overraskelsesmiddag Overraskelsesmiddage er en af ​​de mere unikke ideer til virtuelle date-aftener på lang afstand.


Madlavningskurser Det er sjovt at spise sammen, og madlavningskurser tager fjernmiddagsdatoer til det næste niveau. Vinsmagningskurser Online vinsmagninger giver klassiske ideer til virtuelle date. Professionelt tip: Køb en flaske af din yndlingsvin, som du kan dele sammen personligt. Mixology Online mixologi lektioner er en sjov måde at få fat i en drink med en langdistance dato.


Lav cocktails opkaldt efter hinanden, og forklar betydningen af ​​hver ingrediens. Overrask hinanden med en cocktailopskrift. Få din date til at bringe ekstra ingredienser, og afslør først den rigtige cocktail, når daten begynder. Deltag i en konkurrence i Chopped-stil, og lav cocktails af æsker med mystiske ingredienser.


Lav ekstraordinære drinks såsom spruttede milkshakes, popsicle cocktails, urte-infunderede spiritus eller farveskiftende drinks. Kunstkurser Virtuelle kunst- eller håndværkskurser giver mulighed for at vise din kreative side af din date. Pro tip: Send det færdige projekt til din date ved slutningen af ​​oplevelsen.


Virtuel kaffepause Virtuelle kaffepauser er en god middag eller frokosttid og er gode for par, der arbejder hektiske eller modstridende tidsplaner. Movie Nights Movie Nights er en af ​​de mest populære fjerntliggende date night-aktiviteter. Virtuelle museumsture Du og din date kan besøge berømte museer som Louvre, Smithsonian og MoMA uden at forlade huset.


Animal Cams Når du og din date ikke kan gå i zoologisk have, bringer dyrewebkameraer den zoologiske have til dig. Online Jeopardy Jeopardy er et klassisk spilprogram, der giver en sjov og konkurrencedygtig virtuel date. Remote Scavenger Hunt Remote Scavenger Hunts er sjove spil til virtuelle dates. Her er en liste over meddelelser: Kærlighedsbrev fra dig Billetstump fra en date Gave, du fik mig Mad vi spiste sammen Første sms, du nogensinde har sendt mig Souvenir fra en parferie Gunst fra et bryllup, hvor vi deltog i sammen Min yndlingsfilm Min yndlingsmad Genstand jeg forlod hos dig Genstand du har lånt af mig på ubestemt tid. Du kan også udfordre hinanden til at lave fotografier af hinanden.


Skattejagt Virtuel skattejagt kræver benarbejde, men er en sjov måde at tilbringe en Zoom-date på. Newlywed Game The Newlywed Game er et af de sjoveste virtuelle spil for par. Her er nogle spørgsmål om nygift spil: Hvornår er min fødselsdag? Hvad var det første jeg nogensinde sagde til dig? Hvad havde jeg på første gang du så mig? Hvad er min yndlingssang?


Hvad er min yndlingsmad? Hvad er min yndlingsfilm? Hvor gammel var jeg, da jeg lærte at cykle? Hvor er min drømmedestination? Hvad ville jeg være, når jeg blev stor? Hvad var mit yndlingsfag i skolen? Hvad er jeg allergisk overfor?


Hvad er mit største kæledyr? Hvad er jeg bange for? Mad Libs Mad Libs er et fjollet spil, der kan forvise videoopkald blahs eller første date jitters. Tjek flere sjove ordspil. Online Escape Rooms Relationer handler om konfliktløsning, og der er måske ingen bedre måde at finpudse dine problemløsningsevner på end at fuldføre online escape rooms sammen.


Tyve spørgsmål Tyve spørgsmål er et spil, der hjælper spillere med at få mere at vide om hinanden. Jigsaw Puzzles Jigsaw Puzzles er et beroligende, men alligevel stimulerende spil at spille på virtuelle datenætter.


Yoga Yoga er en beroligende måde for par at træne og slappe af sammen online. Professionelt tip: Lav en fælles yoga-playliste med blød musik, som du kan spille under dit flow. Geoguessr Mens du er langt fra hinanden, kan du muligvis ikke udforske den virkelige verden sammen, men du kan stadig gå på eventyr online.


Læs mere om Geoguessr. Powerpoint Party Powerpoint lyder måske som den mindst romantiske date-idé, men det kan være ret sjovt at lave og præsentere diasshows. Fotoalbum En af de enkleste ideer til fjerndato er at gennemse online fotoalbum sammen. Two Truths and a Lie Two Truths and a Lie er et standard isbryderspil, og er en sjov aktivitet for par, der lærer hinanden at kende. Tjek flere spørgsmålsspil.


Dramatiske aflæsninger Dramatiske aflæsninger er en af ​​de mere excentriske, men sjove virtuelle FaceTime-date-ideer. I lighed med de 5 kærlighedssprog er der 3 tilknytningsstile, som voksne har, som de tager med sig ind i forhold. Hent bogen, vedhæftet af Amire Levine, M.


Heller, M. Værd at vide for at skabe et sundt forhold, der holder. Brug en date night til at diskutere planerne for jeres fremtid sammen. Prøv at finde ud af problemer, der kan være til stede mellem jer to. Sørg for, at I begge er på samme side og er klar over de ideer, I hver især har til, hvor forholdet er på vej hen. Brug af et nyt sprog hjælper dig med at forbedre dig og blive mere flydende, så hvorfor ikke engagere din betydelige anden i at lære sproget med dig?


Tag måske et fingerpeg fra en af ​​de destinationer, du har placeret i din fremtidige rejsebog, som I to sammensatte på en tidligere dato, og lad det bestemme sproget, der skal læres sammen. Så vil det være let at lære, øve og blive flydende, da I begge kan tale sproget med hinanden. Måske under dine virtuelle dates, ja? Du kan komme i gang her med nogle af vores grundlæggende spanske sætninger!


Et super sjovt spil at plat sammen. Indstil din enhed til at Skype din date, og begynd derefter at spille scener fra film, efterligne bestemte skuespillerinder eller skuespillere, udføre handlinger for at få den anden til at gætte ord eller sætninger. En-til-en billedbog kunne være en mulighed, der fremkalder grin, når du ser din partner prøve at skitsere billeder for at få dig til at gætte deres emne eller betydning.


At forblive sund kan holde sind og krop sunde i disse skøre tider, så hvorfor ikke tilmelde dig en yogatime online sammen? Inden klassens start skal du oprette forbindelse til din Skype, så du kan være lige ved siden af ​​din date og dyrke yoga. Find ideer til ledsagende plantning, sorter af planter i frøkatalogerne og nødvendige værktøjer til at få haven i gang. Forhåbentlig, når alle varer ankommer, vil social afstand blive annulleret, og du vil være i stand til at have en fysisk dato for rent faktisk at plante frøene sammen.


Hvorfor vente på en fysisk ferie til et af de steder, du lægger i din fremtidige rejsebog? Tag dertil på en virtuel date. Gudskelov for internettet og dets evne til øjeblikkeligt at tage dig til ethvert sted i verden! Udforsk YouTube for virtuelle byture og den skønhed, de tilbyder til turister af alle typer. Et fantastisk aften-datespil, dette er mere et spil til at diskutere dine daglige gevinster Roser og daglige kampe torne. Prøv at fokusere på at beskrive flere roser end torne, hvilket kan være meget svært at gøre, når man bliver tvunget til at blive inden for rammerne af dit hjem i dagevis, men at bevare en positiv tankegang vil hjælpe os alle med at komme igennem disse tider på en meget mere opløftende måde.


Dine positive vibes kan også løfte din partner. Ser ud til at være en færdighed, de fleste par kæmper med, men forhåbentlig bliver det nemmere på grund af alle disse virtuelle dates, I allerede har taget sammen. Selvom du føler, at du har låst denne verbale kommunikationsting, kan det kun forbedre dine færdigheder og styrker som et par. Vores telefoner i dag har nogle skøre tilføjede funktioner, der er i stand til at fange nogle ret sjove selfies. Gå og tag noget af dig selv, få din partner til at tage nogle til og byt dem med hinanden; Print ud.


Planlæg en date night og arbejd sammen om at designe collager af deres sjove ansigter for at skabe souvenirer, der stolt vil blive vist op på dine vægge. Vil du have en endnu hurtigere måde at finde ud af, om du er kompatibel med din kammerat udover at tage dig tid til at læse bøger som De 5 kærlighedssprog og Vedhæftet som beskrevet i tidligere datoer?


Ok, onlineverdenen har mange, mange quizzer, som I to også kan sætte jer ned og lave sammen. Vær klar til at diskutere disse fund sammen på en venlig, kærlig måde. Du vil stadig finde ud af nogle interessante aspekter af din date, hvis de vælger Truth, men hvis de vælger Dare, vil du måske knække hele natten lang.


Den ekstra tid, vi får lige nu, kan få os til at kigge igennem vores nærmeste og ønske at rydde ud i det gamle for bare at gøre plads. Date night idé!


I løbet af dagen går I begge jeres skabe igennem og laver en bunke tøj, som I overvejer at give slip på. Planlæg at deltage i en af ​​disse fantastiske gaver til virtuelle koncerter sammen. Husk at hjælpe med at støtte disse kunstnere med pengebidrag, hvis du kan, så de kan fortsætte med at dele deres kunst med verden. Vi har alle forskellige perspektiver i vores forhold, så hvorfor ikke planlægge en date for virtuelt at sidde ned med hinanden, måske spille noget musik og tage tid til at journalføre, hvordan du ser på din kærlighedshistorie.


Tag dig tid til at dele dem, så du kan se dit forhold fra din partners sind. Tjek alle de eksotiske dyr ud, tal om dine favoritter, mens du støtter dyrene gennem dit besøg. Køb nogle kraftige kartotekskort. Hvis du har en idé om, hvornår du vil komme til Flere date-ideer? sammen igen, i kødet, føj disse numre til kartotekskortene, dekorer dem, tilføj dine egne inspirerende citater eller andre ord, der minder dig om din kærlighed, og vedhæft dem alle for at bruge dem som en nedtælling til slutningen af ​​denne sociale distancering.


Bind i fællesskab de forskellige aspekter af verbal og nonverbal kommunikation ved at lære tegnsprog. Du bliver nødt til virkelig at trække på det, du har perfektioneret ved at bruge dine øjne, se på den anden person og forbinde dig gennem dette sprog, der er verbalt, men samtidig nonverbalt. Sådan et smukt sprog at kende sammen, som kan give dig endnu stærkere kommunikationsevner.


Her er nogle fede tegnsprogskort, som du måske kunne tænke dig at prøve! At afslutte hver dag med at sige godnat er et must for langdistanceforhold. Hvorfor ikke ringe til hinanden, mens I kravler ind i jeres egne senge, del i noget pudesnak, mens I begge driver ud i drømmeverdenen sammen. Prøv ikke at lade disse tider med karantæne og distancering tage en negativ vejafgift på dit datingliv.

No comments:

Post a Comment