Tuesday, December 21, 2021

Interracial dating råd

Interracial dating råd



De kommer att behöva påminna om det under vårt yttre skinn; vi är alla samma ras: människor. Övernattning för vuxna? Förhållande Hur man vet om du gillar någon: 30 tecken på tillgivenhet av Sylvia Smith. Tyvärr kan dessa övertygelser driva en attityd av makt interracial dating råd dominans i dina relationer, interracial dating råd. Föreställ dig dessa två ord embarazada på spanska och generad på engelska. Tänk på de berömda kändisarna som har blivit kära i en partner vars etnicitet de inte delar:. De skulle behöva hjälp att lära sig att omfamna vem de är och anamma det bästa av två världar.





2. Du måste bli bekväm med att prata om ras ... mycket.



Även om massmedia kan ha gått över till andra samtal om andra ämnen, har BlackLivesMatter-rörelsen aldrig varit starkare, och folk har pratat om ras och rasism mer än någonsin under de senaste månaderna. Som en webbplats för relationsrådgivning verkar det vara viktigt för oss att dela med oss ​​av råd om vad vi kan hjälpa till med, och detta är helt klart med relationer, interracial dating råd.


Ja, naturligtvis, par med olika raser är kära precis som alla andra par är kära, men det finns vissa saker som bara inträffar i relationer mellan olika raser. Till exempel kulturkrockar, olika livsupplevelser, olika uppväxter och mycket mer, interracial dating råd. Den här är otroligt viktig!


Du borde aldrig någonsin interracial dating råd någon för att du fetischiserar deras ras. Du förtjänar mer än att vara med någon som helt enkelt vill vara med dig på grund av din kulturella bakgrund eller etnicitet - de borde gilla dig för den du är.


Du ska aldrig anta att de känner på ett visst sätt, oavsett om det är att du antar att de gillar eller hatar något, eller om du antar att de kommer att agera på ett visst sätt.


När det kommer till interracial par är detta ännu viktigare. Om era kommunikationsstilar är väldigt olika är detta verkligen något ni behöver arbeta med tillsammans. Det faktum att olika kulturer finns i världen är en vacker sak, och det borde varje kultur vara interracial dating råd och respekterad.


Du bör aktivt ställa frågor och börja samtala med din kärlek om de olika kulturer du har. Du kanske inte har behövt ta itu med den här typen av problem i ditt liv, men din partner har och gör det fortfarande, så försök att förstå hur det får dem att känna sig behandlad annorlunda eller dömd så mycket.


Detta är särskilt viktigt när det gäller att ställa frågor. Du måste känna dig tillräckligt bekväm med din partner för att någon av er ska vara bekväm med att säga till om din partner gör något eller säger något som du tycker är oacceptabelt.


Du kan fortfarande kompromissa och vara ett bra team, interracial dating råd. Till exempel, om en av er är mer fokuserad på arbete och den andra är mer fokuserad på att ha en familj, kan ni arbeta igenom dessa olika personliga prioriteringar för att säkerställa att ett lyckligt liv som ett par är huvudprioriteringen.


Ibland kan någon potentiellt falla för dig, men inte uppskatta eller vill att din kulturella bakgrund ska ha stor betydelse i ditt liv eller din relation.


Vad du än är interracial dating råd, låt ingen försöka ta din kulturella bakgrund ifrån dig. Istället för att både du och din partner fokuserar mer på en viss kultur, bör du fokusera på båda och skapa en fusion av kultur i ditt förhållande!


Även om du kanske har turen att ha två familjer som försörjer er båda, interracial dating råd kan upptäcka att du har svårt att komma förbi kulturella skillnader, särskilt om någon av föräldrarna är särskilt traditionella.


Men så länge du och din partner är starka och dedikerade till varandra kommer ni att klara det. Du kanske också är intresserad av: 3 enkla sätt att ta reda på om han är otrogen mot dig.


Det kommer definitivt att finnas en hel del obekväma samtal i ditt förhållande, oavsett om det har med rasism att göra, interracial dating råd, kulturell skillnad, interracial dating råd, diskriminering, arv eller annan tradition. Du måste vara beredd på att obekväma samtal kan hända, interracial dating råd. Du måste också inse att du med största sannolikhet kommer att agera annorlunda än din partner i en mängd olika situationer, interracial dating råd, större delen av tiden.


Det här kan gå från något så litet som att ha olika sociala färdigheter och bordsskick, till att reagera annorlunda på att en polis drar över dig. Förhoppningsvis, interracial dating råd, du och din kärlek kommer aldrig att behöva uppleva dömande och diskriminering, men tyvärr händer det. Därför måste du vara redo för den här typen av behandling, redan från början av relationen.


Låt inte andra människor hindra er från att vara tillsammans. Oavsett vad du måste gå igenom för att vara med interracial dating råd person, interracial dating råd, oavsett hur mycket du måste prata om ras eller kultur eller arv, eller fokusera på att göra interracial dating råd var och en av er är bekväma och glada, ni måste vara tacksamma för att denna person finns i ert liv.


Du har någon som du älskar i ditt liv, så håll fast vid dem och uppskatta dem. Sammantaget måste du förstå att du måste arbeta hårt i alla relationer.


Interracial relationer är relationer och äktenskap som består av två personer som är av olika raser, interracial dating råd. I det inte så avlägset förflutna var dessa typer av relationer i USA olagliga. Men fallet Loving vs Virginia i legaliserat äktenskap mellan olika raser.


Fast tyvärr, interracial dating råd, som många människor vet alltför väl, kan de som har ett interracial förhållande fortfarande uppleva rasism, diskriminering och dömande. I stort sett alla de mest använda apparna som Tinder, Bumble, Hinge, Match. com och eharmony innehåller profiler från ett så brett spektrum av människor, från olika raser och olika bakgrunder. Så om du vill använda den här appen, ladda ner den och prova den gratis först.


En annan populär app för svarta individer att träffa är Soul Swipe. I USA var den mest populära dejtingappen Tinder, med över 7. Bumble, Match. Ett interracial förhållande är mellan två personer av olika raser. Men biracial är en ganska föråldrad term för att beskriva någon som har föräldrar av två olika etniciteter. Förhoppningsvis, efter att ha läst dessa tips, är du och din partner mer förberedda på att ha ett framgångsrikt partnerskap med varandra.


Kom bara ihåg, interracial dating råd, tydlig och ärlig kommunikation är nyckeln till att få alla relationer att fungera. Gillade du den här artikeln och tyckte att den var användbar?


Låt oss veta i kommentarerna och dela gärna med någon annan som du tror behöver läsa den! Din e-postadress kommer inte att publiceras. HerNorm interracial dating råd en community-stödd webbplats.


Vi kan tjäna en liten provision på köp som görs via våra länkar. Läs mer. Innehåll 0. Gör aldrig antaganden 0. Ge ett löfte att kommunicera tydligt och öppet från början 0. Kommunikationsstilar kan vara väldigt olika, så försök att justera 0. Respektera varje kultur 0. Gör ett försök att förstå kampen din partner har 0. Tillåt att frågor ställs i relationen, alltid 0. Respektera att din partner kan ha interracial dating råd prioriteringar för dig 0.


Gör ett försök att tillgodose båda kulturerna 0. Vet att det kommer att bli obekväma samtal 0. Fortsätt ta upp viktiga ämnen 0. Få kontakt med människor i samma typ av relation 0. Kom ihåg att ansluta till ditt supportnätverk och community 0. Var tacksam interracial dating råd denna person 0. Förstå att du måste arbeta hårt i alla relationer 1 FAQs 2 The Bottom Line. Vad betyder relationer mellan olika raser? Finns det en app för interracial dating? Är Black en bra dejtingapp?


Vilken är den mest kända dejtingappen? Vad är en Biracial relation? Relaterat innehåll. Är han den enda? Hur Interracial dating råd Vet om en kille är kär i dig i hemlighet 45 uppenbara tecken. Sonya Schwartz. En hopplös romantiker som kämpade i många år för att hitta sin Mr "Right" och gjorde alla misstag du kan tänka dig när du dejtar.


Känd för att alltid välja fel killar eller förstöra relationer, kunde Sonya äntligen ändra sitt förhållningssätt och tankesätt när det kom till dejting, vilket hjälpte henne så småningom att hitta sin drömman och bli lyckligt gift.


Du kan läsa mer om mig här Lämna ett svar Avbryt svar Din e-postadress kommer inte att publiceras. Du kanske också gillar, interracial dating råd. Inga kommentarer. Vad händer när du ignorerar en narcissist som dumpade dig 11 saker att förvänta sig i en narcissists reaktion. Sexuellt berövad 7 tecken på att din partner är sexuellt berövad. Dejta en kollega 13 säkra sätt att dejta en kollega, interracial dating råd. Brev till make för att rädda äktenskap 9 viktiga saker att komma ihåg när du skriver ett brev till din make.


Hur man säger nej till ett äktenskapsförslag 13 tips för att artigt tacka nej. Hur man handskas med ett styvbarn som hatar dig 7 sätt att komma på deras goda sida. Man berör mig bara sexuellt 7 möjliga anledningar till varför han Interracial dating råd Det.





hästdejtingsajter



Han syftade på en utopisk värld där färg inte kändes igen, men det kan gälla barn med två raser. Barn till ett par av blandad ras kan till och med utsättas för olämpliga kommentarer från sina kamrater. De skulle behöva hjälp att lära sig att omfamna vem de är och anamma det bästa av två världar. De kan behöva särskilt stöd och massor av samtal om vem de är och vilken ras de kanske identifierar sig mest med.


De kommer att behöva påminna om det under vårt yttre skinn; vi är alla samma ras: människor. com-kurs avsedd för gifta par är en utmärkt resurs för att hjälpa dig att övervinna de mest utmanande aspekterna av att vara gift. Ta kurs. Äktenskapsråd. Att gifta sig Förberedelse för äktenskapslöften SE ALLA. Gift liv Sexliv Relation Romantik SE ALLA. Äktenskap Hjälp Skilsmässa Separation Otrohet SE ALLA. Äktenskapsfrågesporter Äktenskapscitat Videos.


Äktenskapskurs Save My Marriage Föräktenskapskurs SE ALLA. Hitta en terapeut. Sök efter terapeut. Om oss Kontakta oss Skriv åt oss Annonsera hos oss © Copyright Alla rättigheter reserverade. Saker att veta om interracial dating. Av Sylvia Smith, expertbloggare.


Dela på Facebook. Dela på Twitter. Dela på Pintrest. Dela på Whatsapp. I den här artikeln. Dela den här artikeln på Dela på Facebook. Vill ha ett lyckligare, hälsosammare äktenskap? Sylvia Smith expertbloggare. Istället borde de förstå varandras bakgrund, uppväxt och hur de tänker. För det mesta handlar en bra relation om balans. Men ibland offrar människor mycket och tenderar att förlora sig själva i det.


När detta händer kommer förhållandet att förlora sin eld, vilket sannolikt kommer att minska de unika egenskaper som lockade en person till den andra. Försök istället att uppskatta vad som gör dem olika. När du är i ett förhållande mellan olika raser, för att förstå din partner till fullo, är det viktigt att studera deras rasbakgrund. Jag vet att detta kan låta väldigt svårt, men att ha kunskap i förväg kommer säkerligen att hjälpa till att lindra potentiella missförstånd i framtiden.


Innan du börjar ett förhållande med någon från en annan rasbakgrund skulle det dessutom vara klokt att lära dig om deras kulturella värderingar för att veta om det är förenligt med dina. Men eftersom du redan dejtar är det inte sent att fortfarande göra det.


Börja kanske med att studera din partners ursprungsland, lära dig om deras familjehistoria och ställa frågor som involverar deras idéer och övertygelser. Gör det till en vana att lyssna på din partner och inte försöka döma eller jämföra dem med andra raser.


Och kom ihåg, bara för att du har studerat en viss kultur kommer det att vara fel att anta att din partner agerar så. Interracial par måste inte bara hantera kulturella skillnader utan också skillnader i värderingar. Våra olika rasbakgrunder, på olika sätt, har stor inverkan på oss, och det har påverkat våra värderingar, tankemönster och till och med vårt sätt att leva.


Till exempel, om en person kommer från en kultur som värdesätter välståndsskapande och är affärsbenägen, kommer de att ha svårt att hantera en partner från en kultur som verkar leva ett avslappnat och uppfriskande liv. Nyckeln till att tackla detta är att hedra dina likheter och inte dina olikheter.


Kom ihåg att varje relation behöver en neutral grund. Så försök att fokusera på liknande värderingar med din partner. Du behöver inte ge upp dem eftersom de inte delar dina värderingar och övertygelser. Alla relationer är tuffa, än mindre en relation mellan olika raser. Kanske tror ni som par att er kärlek till varandra betyder att rasism är irrelevant; men det kan bli ett problem om andra människor inklusive din partners familj och vänner inte accepterar dig. Folk kan skapa onödiga bråk om varför någon från en annan ras inte är bra.


Mer än så, att försöka borsta bort dessa nedsättande kommentarer och kommentarer kan leda till ett avbrott i kommunikationen med familjemedlemmar och andra människor du älskar. I sådana situationer, försäkra alltid din partner att du fortfarande älskar och vill ha dem i ditt liv och att du står vid dem, oavsett vad. Gör också klokt i att informera andra om att dina relationer inte är deras sak. Å andra sidan, om attacken kommer från din partners familj, försäkra dem om hur mycket du älskar och omhuldar den personen.


Ännu värre, om din partners familj inte vill att du ska vara med i deras liv, var inte aggressiv och defensiv. Diskutera det med din partner och återkomma till varandras känslor. Om du vill vara defensiv kan det leda till mer spänning, och det kan röra upp argument. Tänk också på att den gamla generationen tenderar att ha konventionella seder och föreställningar om ras som kan göra det svårt för dem att förstå någon med en annan kulturell bakgrund.


Ja, de kanske har förutfattade meningar om att din partner gifter sig med någon från en annan kultur, men om du förbereder dig i förväg kommer du lätt att förstå deras ståndpunkt, och deras förutfattade mening kommer inte att ha någonting på dig. Mer så, nu när du har möjlighet att prata kan du visa din sanna personlighet. Men var inte defensiv i dina tankar, ha tålamod och låt dem justera eventuella rasmissförstånd de tänkt på.


Att vara nådig och snäll har ett sätt att avväpna människor och det kommer att bli svårare för dem att hitta fel på dig. Då måste du ha trängt igenom deras mur av rasmissförstånd innan de kommer att förstå vad som pågår, de måste tänka om varför de var partiska mot dig.


Slutligen, leta efter deras syskon som stödjer förhållandet och registrera dem. Du kommer att bli förvånad över hur hjälpsamma de kommer att vara för att påverka sina föräldrars idéer mot dig, och så småningom kan de släppa sin tro att deras barn måste dejta eller gifta sig med någon med samma hudfärg.


För att människor ska förstå det unika med någon kultur är det viktigt att få vänner. Detta ger en möjlighet att lära sig om någon annans kultur ur ett förstapersonsperspektiv. Det finns en möjlighet att de inte stöder ditt förhållande; deras reaktioner kan dock komma från deras känsla av otillräcklighet.


Men att involvera dem i planer när det har att göra med din partners traditioner kan hjälpa till att ändra deras tankar och få dem att se saker ur ditt perspektiv.


Var säker på att du, förutom vänner och familj, troligen kommer att möta nedsättande kommentarer från andra människor. Oönskade frågor eller övergrepp kan till och med komma från totalt främlingar. Lär dig att stå upp för dig själv, men var alltid artig. Ibland kanske folk inte ens inser att de stirrar.


Så om det ser intensivt ut kan du ställa en enkel fråga som "Hur kan jag hjälpa"? Ibland är det människor som står dig nära som kanske kastar det här stötet, för att de känner sig bekväma, ställer de frågorna eller säger saker om din partners ras utan att veta att de uppmuntrar stereotyper som är stötande för dig och din partner. Precis som med alla dejtingpartners, oavsett hudfärg, är deras familjedynamik troligen annorlunda än din egen.


Att kunna navigera i familjens dynamik och traditioner är ett säkert sätt att inte känna sig överväldigad. Familjer tenderar också att älska dem som kan ta till sig deras traditioner och omfamna dem utan att ifrågasätta.


När du vill gå på dejt med din partner, beroende på var du bor, kan det vara en bra idé att göra lite research på området du vill åka till för att äta middag. Är det en plats som är allmänt fördomsfri och liberal? Läs mer: Hur män blir förälskade.


Återigen, alla stirrar inte på grund av ett negativt perspektiv på förhållandet. Vissa kanske faktiskt stirrar för att de godkänner eller är stolta. Trots det kan stirrandet bli oönskat. Det kan också tvinga dem att kommentera. Huruvida deras kommentar är positiv eller negativ beror på individen, men du kan alltid förstärka – artigt – att du är förvånad över att ditt förhållande får så mycket uppmärksamhet helt enkelt på grund av hudfärgen. Små kommentarer som pekar på den latenta rasismen kan tjäna som en värdefull läxa för dem som antingen har negativa eller positiva känslor om er relation.


Även om attraktion verkligen spelar en roll i ett lyckligt förhållande, bör det aldrig vara i fokus för ett förhållande.


För att undvika att dejta hudfärg, fokusera bara på personen själv. Ta reda på vad de gillar, vad deras värderingar och övertygelser är, vad som får dem att skratta och fråga om deras syn på världen. Detta är något som du bör förvänta dig av din partner också.

No comments:

Post a Comment