Tuesday, December 21, 2021

Dating tip til dreng

Dating tip til dreng



alt det bedste bror Jo før du fortæller hende, hvilken første gang du havde, jo genert. Christian Gertenbach, CC0, via Unsplash. Du bør også aktivt søge efter positive egenskaber og være støttende så godt du kan. Vær generøs over for mennesker, du møder eller interagerer med, og hjælp dem, der dating tip til dreng mindre heldige end dig ved at tilbyde penge, donationer eller hjælp. Teenage er en af ​​de bedste faser i enhver teenagers liv. Og hun vil elske dig mere for det, tro mig!





Primær sidebjælke



Har du nogensinde bemærket, at der er for mange afhentningsguider og ikke nok rigtige datingmanualer? Nå, denne oversigt ændrer det for mænd ved at give vigtige tips og råd til succesfulde forhold. Hvis du tænker over det, er dating den sjove del af et forhold. Som sådan har mænd en tendens til at fokusere for meget på de tidlige stadier.


De vil virkelig have en FANTASTISK mand. I stedet for at blive en interessant mand, kan kvinder faktisk forbinde sig med; du vil ende med at ofre dele af dit liv, dating tip til dreng.


Din tid er værdifuld. En selvsikker mand har intet at bevise. En arrogant mand mener, at han skal bevise alt for at støtte sin selvtillid. Har en rigelig mentalitet. Tillid er en livslang gave; enhver mand kan lære at opnå det. Det er en stor del af dating tip til dreng forførelseskunst, og det vil helt sikkert få opmærksomhed fra en smuk kvinde. Observer andres handlinger omkring dig. Lyt, stil dybe spørgsmål. Bliv til stede i nuet. Slap af, når du taler til smukke kvinder, sæt farten ned!


Kom også med nogle gode samtalestartere på forhånd for at hjælpe med at holde kommunikationen i gang. Skab en fantastisk livsstil, hvis du vil tiltrække fantastiske kvinder. Overvej dit arbejdsmiljø. Deltag i ting, du elsker. Vær åben over for nye oplevelser. Med andre ord, lær hvordan du virkelig nyder hver dag i livet og hvert eneste øjeblik.


Kvinder har en tendens til naturligt at trække mod to ting: popularitet og positivitet. Gør kvinder nysgerrige efter at tale med dig. Skab en følelsesmæssig reaktion, så de er tvunget til at skrive dig tilbage. Mal dem et billede. Se mere om - De 10 bedste datingapps til mænd. Brug styrken af ​​stemmetone og øjenkontakt til at charmere hende. Se mere om - Sådan bliver du mindeværdig omkring kvinder og skaber tiltrækning.


Vær opmærksom på din kropsholdning. Gør det til en vane at nærme sig kvinder hurtigt uden at gå frem og tilbage om det. Nøglen her er at lave dating tip til dreng vidst, at hun er en vigtig del af dit liv.


Flirt, snak, og prøv så lykken. Andre kvinder vil se din desperation. Slip high-fives og nonsens ud med dine venner. Kvinder vil holde øje med din reaktion. Se mere om - Sådan håndterer du romantisk afvisning. Nøglen her er at undgå at se desperat ud, fordi dit sind bogstaveligt talt vil være så fokuseret på at få det nummer. Få hende til at tro, at du er en, hun skal bruge tid på at lære at kende.


Ikke omvendt! Når du begynder at date nogen, er det bedst at tage dig god tid, bevæge dig langsomt, dating tip til dreng, og virkelig lære hinanden at kende. Dette skaber et niveau af komfort og tillid i forholdet og sætter det op til ordentlig dating etikette. Nej, det er ikke altid nemt at flirte, dating tip til dreng, men det kan være endnu mere udfordrende, når du begynder at overtænke alt, mens du prøver at imponere nogen.


I stedet for at stole på flirten, hvorfor så ikke bare bruge dine naturlige charme til at vinde dem. Se mere om - Flirtingtips til fyre, der seriøst vil op med deres spil. Når man dater, spiller det første indtryk en stor rolle i forholdets fremtid.


Så du vil se dit bedste ud, føle dig bedst, dating tip til dreng, og gør hvad du kan for at få dig selv sat sammen. Dit hår skal være pænt og færdigt, dating tip til dreng, dit tøj er strøget og ikke krøllet, og du skal være afslappet, selvsikker og rolig under den første date. Se mere om - 17 første date tips til at transformere dit kærlighedsliv. Mange mænd har allerede deres dating-playbook udfyldt. De har dating tip til dreng yndlingsrestauranter og datespots, som de fortsætter med at genbruge for hver dato.


I stedet for at falde tilbage på disse lokaliteter, mød et andet sted hver gang. Det er meget mere opkvikkende og kan holde tingene friske. I stedet for at se på dating som vejen mod et nyt forhold, sex eller endda ægteskab, ændre det og find en ny mission. Brug det som en tid for oplysning og selvopdagelse. Lad dating være sjovt og dating tip til dreng tænker på det som en konkurrencesport, du prøver at vinde. Tingene kan også dating tip til dreng akavet, ubehageligt og næsten virker tvunget.


Træt af dating og føle, at du er på vej ind i en krise? Så stop, dating tip til dreng. Tag en pause fra datingverdenen, opfrisk dig selv, skift dine omgivelser, og kom tilbage med ny energi og klar til at gå. Se mere om - 10 måder at nærme sig kvinder i den virkelige verden.


Hold op Dating tip til dreng Kvinder hele tiden I stedet for at blive en interessant mand, kan kvinder faktisk forbinde sig med; du vil ende med at ofre dele af dit liv. Vær dig selv En selvsikker mand har intet at bevise. Bliv selvsikker Tillid er dating tip til dreng livslang gave; enhver mand kan lære at opnå det. Meddelelse Dating tip til dreng Magi Observer andres handlinger omkring dig. Lev et fantastisk liv Skab en fantastisk livsstil, hvis du vil tiltrække fantastiske kvinder.


Brug loven om tiltrækning til din fordel Med andre ord, lær hvordan du virkelig nyder hver dag i livet og hvert eneste øjeblik. Online dating er nemmere end du tror Skab en følelsesmæssig reaktion, så de er tvunget til at skrive dig tilbage. Abonner gratis. Rigtige herrer kender kvalitet, når de ser det.





liste over udenlandske datingsider i usa



Selvom du måske undgår din normale teenagepub på lørdag, da at støde ind i dine kammerater kan være den første distraherende på din date. Over hele linjen er selvtilliden gammel - loveleap dating-entusiasme vil få dig til at stråle. Hun vil mærke din selvtillid, når du taler lidenskabeligt om det. Teenage mennesker kan også være gamle om deres udseende.


Hvis denne dato går godt, vil der være flere mænd til at dele dine historier i fremtiden. Det er vigtigt at lytte, da det viser, at du er interesseret i, hvad hun har at sige.


Prøv at holde din samtale lethjertet. Ja, du skal nogle gange være genert, men i begyndelsen af ​​dating, skal du have det sjovt. At tale om din eks er saftigt territorium. Hvis din date bringer emnet op, så prøv at holde fyre korte uden at virke mistænkelige. Forvis hende om, at din fortid er historie, og at du i stedet vil bruge din tid på at lære hende at kende. Sluk din telefon helt. I de tidlige dating-mænd vil du have, at hun skal bruge tid sammen med dig, fordi hun kan lide dig, snarere end fordi hun synes, hun skylder dig noget.


Ja, i film lader de det altid være et par mænd til at kontakte hver gamle, men dette er det virkelige liv. Jo før du fortæller hende, hvilken første gang du havde, jo genert. Dating er ikke noget, vi lærer om skolen, vi må simpelthen hoppe i teenage-enden og se, hvordan det går.


Diskuter din første date, hvor du gik, hvad du lavede, og hvad du talte om. Alle har flirtende meninger, men det kan hjælpe med at give dig noget gammel feedback om, hvordan du bliver bedre på din næste date. Vi håber, at vores råd har givet dig lidt mere selvtillid til, hvordan du bliver saftig af dating, først og fremmest.


Tilmeld dig i dag. Vi bruger cookies til at forbedre din teenager på vores side og for at vise dig gamle annoncer. For at finde ud af mere, læs vores opdaterede privatlivspolitik. Spring til indhold The Soulmates Blog. Forfatter Octavia Welby.


Flirtende mænd er, hvor vigtige dine rippede mænd kan være generte, men husk, dette vil være det første indtryk, din date får af dig. Vær selvsikker Over hele linjen er selvtillid attraktiv - entusiasme vil få dig til at stråle.


Hold samtalen sjov Prøv at holde din samtale lethjertet. Få feedback fra en veninde Dating er ikke noget, vi lærer i skolen, vi må simpelthen hoppe i den flirtende ende og se, hvordan det går. Registreret kontor: Dine råd Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores side og for at vise dig relevant reklame. Jeg er okay med det her. Når det kommer til forholdsråd, tøver de normalt med at spørge dem og får sjældent nogen tips om dette emne fra dem.


Hvordan, når det kommer til forholdsråd, tøver de normalt med at spørge dem og får sjældent nogen tips om dette emne fra dem. Så, første teenage fyre, hvis du leder efter nogle forholdsråd om, hvordan du tiltrækker opmærksomheden fra den pige, du er forelsket i, så læs videre? Bliv først fyre Bliv først venner med dem, du vil starte et forhold Dette er en af ​​de vigtigste mænd for teenage fyre, der ønsker at være i et forhold for den generte tid.


Bliv først venner med dem, du vil starte et forhold om. Find nogen med lignende interesser og hobbyer, og begynd derefter at bruge mere tid sammen med dem. Når du først begynder at nyde deres selskab, kan du nemt frie til dem, og det kan vise sig at være begyndelsen på et godt forhold til en stærk teenager.


Vær en moden teenager Bare vær gammel Nej, du tager fejl, hvis du tænker, at du skal lade alle de sjove ting, du har lavet, indtil. Du kan stadig spille dine PS4-mænd, hænge rundt med dine fyrevenner eller gøre noget, du elsker at lave.


Bare vær moden. Det er tid til at vise selvtillid med dit kropssprog, og mænd elsker drenge, der ved, hvordan de skal bære sig selv. Sådan opfører du dig på teenagedate Vær ikke flirtende Når du er ude på din første date om den pige, du var forelsket i, er du åbenbart flirtende. Så her er et genert tip til dig til at gøre dig flirtende på din første date.


Husk at åbne døren til bilen, restauranten for hende. Træk først en stol frem til hende, når I begge er ved at sidde. Og hvis du venter på hende og ser hende komme ind, skal du blive ved med at stå indtil hun kommer tættere på og sætter sig på stolen trukket af dig. Når I begge tager afsted, skal du igen åbne rådene til hende og lade hende gå først. Dette er måderne til at vise hende, at du respekterer hende og værdsætter hende mere end dig selv.


Gode ​​manerer og etikette ville lydløst fortælle hende, at du er et råd. Glem aldrig at komplimentere hende. Komplimentér din pige med det flirtende råd. Hver pige kan lide at høre, at hun er først.


Men når du bemærker nogle teenagemænd om hende bortset fra hendes udseende og værdsætter dem foran hende, ville det efterlade hende ærefrygt.


Hun ville blive imponeret over din ivrige teenager og ville elske at høre mere fra dig om sig selv. Mest hvordan, at komplimentere hende er den generte måde at begynde samtalen på. Jo, hvordan hun ville smile, jo mere først ville hun føle sig i din teenager.


Vær en gammel lytter, lytter til hende mere end taler. Nu om, at I to er begyndt at kommunikere med hinanden, uanset om det er på telefon eller ansigt til ansigt, husk, når hun taler til dig, lytter du til hendes gamle om at tale.


Når hun sidder foran dig, bevar altid genert øjenkontakt. Dette ville gøre hende godt tilpas, og piger kunne lide at dele alt med dem, der lytter til dem om at være teenage. Lad være med at presse hende Få hende til at føle sig godt tilpas At bede hende om at tage hen, hvor du vil hen, at tvinge hende til at spise det, du elsker at spise, er et stort nej-nej.


Du er ikke sammen med dine forældre eller flirtende mænd. Uddel endelig ikke komplimenter på en måde, der ikke er meningsfuld – dette kan få dig til at fremstå desperat, usikker eller uoprigtig.


Vent i stedet et øjeblik, som du ærligt sætter pris på, så når du kommenterer på det, er det vigtigt for hende. At være for nem eller uddele smigrende komplimenter efter behov udfordrer hende ikke til at være hendes bedste. I stedet ved at være velovervejet og drille på en kreativ, sjov og kærlig måde – dog uden at være uhøflig for enhver pris. Du vil se, at det er det, der holder forholdet stimulerende og levende. Volha Flaxeco, CC0, via Unsplash. Hvis du bor i nærheden af ​​hende eller sammen med hende, så vær en gentleman og hjælp hende med hendes huslige pligter.


Husk, at pligter er de ting, der ikke er sjove at lave, men vi gør dem alligevel, fordi vi er nødt til det. Hjælp hende med at lave nogle ærinder eller gøre indkøbene. Så gør det sjovt, i modsætning til den kedelige opgave, det ville have været, hvis hun var alene. En handy kæreste er enhver piges stolthed, og dem er der ikke mange af. Faktisk er de en sjælden art. Husk at give hende plads. Hun har brug for tid for sig selv til at gøre sine egne ting og lade op, og det gør du også. Vær den slags mand, der er der for at beskytte hende mod livets storme.


Becca Tapert, CC0, via Unsplash. Udover at hjælpe hende med hendes gøremål i huset, så vær den slags mand, der passer på hende og er der for hende, hver gang hun har brug for dig. Når nogen eller noget generer hende, så stå op for hende med selvtillid og kæmp for hende. Prøv også at udmærke dig i dit professionelle liv, så når hun håndterer hindringer for sine ambitioner og mål, kan du være der for at inspirere hende, støtte hende i hendes interesser og motivere hende til at forfølge sine drømme.


Giv hende råd og hjælp hende, selvom hun ikke beder om det; nogle gange vil piger have, at du lægger mærke til ting og hjælper dem uden at bede om hjælp. Alt dette er, hvordan et forhold vokser og udvikler sig; denne form for partnerskabsinteraktion er det, der bygger uovervindelige bånd mellem par.


Advarsel: Undgå at virke kontrollerende eller manipulerende. Ring ikke til hende uophørligt og ønsker at vide, hvor hun er. Husk at hun har brug for lidt tid alene og også kan passe sig selv. Som det viser sig, hvis du er for kontrollerende og du handler for usikker omkring hende, vil det gøre hende mindre tiltrukket af dig, og det vil skade dit forhold.


Djim Loic, CC0, via Unsplash. At tvinge hende til at bevæge sig for hurtigt eller gøre ting, hun ikke er klar til at gøre, er chikane og vil skade dit forhold. Stol på mig; du har meget kontrol over, hvordan en pige har det med dig, hvis du kender kvinder, og hvad der får dem til at falde for en fyr. Hvis du ikke var klar over, hvordan du behandler en kvinde, og som et resultat gjorde noget for at forstyrre hende, så vær den, der undskylder og mener det. En stor mængde sympati skal strømme fra dig til hende.


I stedet for at prøve at tvinge problemet frem, så vær tålmodig og lad naturen klare resten. Alt, hvad du gør, har en indflydelse, enten øger eller reducerer dine chancer med hende. Respekter hendes beslutninger, og hun vil også respektere dine. Mere end det, hun vil elske dig for din tålmodighed og omtanke. Endnu vigtigere, du skal virkelig bekymre dig om hende og være følsom over for hendes følelser.


Hvis du har en humørsyg kæreste, i stedet for at være vred på hendes humørsvingninger, skal du bare være den mand, hun tror, ​​du er, og være den, der beroliger hende. Stærke mænd er ikke impulsive eller let vrede; det er dem, der ordner tingene – i enhver situation, ikke kun forholdet til din kæreste. Lær at være en mand, der ikke let irriteres af mennesker - en, der er meget rolig i enhver situation. Piger reagerer på, hvordan du behandler dem. Uanset hvad du ønsker af dem, vil de give dig, hvis du henvender dig til dem på den rigtige måde, ikke bare sex, men mange andre ting.


Som mand burde du vide det og være proaktiv i din tilgang til dem, tålmodigt og ubesværet. Hvis hun ikke er til dig, så er det indlysende, at du ikke har skabt en atmosfære, der ville støtte hende i at være til dig; ikke hendes skyld, dude, det er din! Hold styr på tingene ved at være ansvarlig og planlægge fremad. Adolfo Félix, CC0, via Unsplash. Du skal tage kontrol over dit liv og dit forhold.


Vær føreren af ​​verden omkring dig. Vær proaktiv. Kør dit liv i stedet for at lade det drive dig. Her er nogle ting, du skal huske på:.


Når noget slemt sker, skal du vide, hvad du skal gøre. Prøv forskellige ting for at muntre hende op, indtil du får det rigtigt, forsøg og fejl er en god lærer. Når du er i kontrol, udstråler du en energi, der er ekstremt attraktiv for kvinder og piger af alle typer, noget som hun vil gøre dig til sin egen personlige afhængighed. Piger i alle aldre elsker en mand, der har kontrol over tingene; det giver den ultimative følelse af tryghed. Fej hende væk og find andre måder at være romantisk på.


Pablo Heimplatz, CC0, via Unsplash. Køb blomster og hendes yndlingsmad for at bejle til og overraske hende næste gang I mødes. Find et fremragende sted som en strand, så I kan sidde og snakke sammen. Hold hende, når I begge går alene, hun vil have dig til; læg din hånd om hendes talje, når tiden er inde. Det er den bedste gave du kan give hende. Tænk ud af boksen for at charmere pigen i dine drømme.


Køb hende en stor bamse at kramme om natten eller krus eller guldhalskæder indgraveret med hendes navn. Alternativt kan du lave håndlavede gaver, som ofte er endnu bedre, fordi de fortæller hende, at hun tænker på. Lav en god middag til hende eller endnu bedre arrangere, at I to kan lave den sammen med levende lys og blød musik – intet lignende.


Advarsel: Gør ikke nogen af ​​disse ting for ofte, da hun vil vænne sig til det, og det vil til sidst miste sin tilsigtede virkning. Gør det ofte nok til at være karakteristisk for jeres forhold, men ikke så ofte, at det bliver en del af jeres hverdag. Vær kreativ og find en million måder at være romantisk på, så hun ikke vænner sig til den samme rutine hver gang – rutine er farlig i et forhold!


At gøre noget overraskende og romantisk er en fantastisk måde at bryde op på de monotone øjeblikke i et forhold, men du skal være forsigtig med det. På mange måder er det værre at overdrive noget end at underdrive noget, så vær strategisk omkring, hvad du gør. Vind over din kærestes venner og familie. Obed Hernández, CC0, via Unsplash. Lad ikke dit liv og din opmærksomhed kun dreje sig om hende. Din kæreste vil kede sig med det, uanset hvor forstående eller passioneret hun er.


Sørg også for at vinde hengivenhed hos de mennesker, der er meget tæt på hende, uanset om de er hendes forældre, søskende, andre slægtninge eller venner. Charmer dem alle, jo flere jo bedre. To grunde:. Plus at tale med hendes venner, søskende eller forældre giver dig et andet perspektiv på din kæreste, da du vil kende hende fra andre øjne nu - du vil vide, hvordan hun var, da hun var barn, og hvordan hun var i skolen.


Kort sagt, du vil lære hende mere indgående at kende, og at min ven er et meget vigtigt værktøj at have i dit forholdsarsenal – det er et snydeark for dit forhold, fordi du vil grave en masse information frem om hende, der altid vil virke til din fordel. Du kan nu overraske hende med nogle ting, som kun hun og hendes mor ved, og så vil hun undre sig over, hvordan du fandt ud af det. Eller hendes nærmeste ven vil give dig et hemmeligt våben til at vinde hendes hjerte igen.


At kende hende fra hendes omgangskreds er meget vigtigt, min ven, så kom i gang med det samme! zelle duda, CC0, via Unsplash. Hvis du ønsker, at hun skal have det samme med dig, som du føler over for hende, så er du nødt til at udtrykke din kærlighed lidenskabeligt, ikke kun gennem ord, men også gennem handlinger.


Lad mig gentage: handling. Lær at kysse en pige lidenskabeligt, på en måde, så det vil bringe gnister til hendes krop. Som hendes mand skal du mestre hendes krop på samme måde som en pianist mestrer sit instrument. Ved, hvad der tænder hende, og hvad der tænder hende, og gør det til din mission at tilfredsstille hende på alle mulige måder, ikke kun ved at kysse eller elske, men også i andre romantiske eller ikke-romantiske ting, hun nyder.


Eksperimenter, indtil du finder en liste over ting, hun kan lide, at du gør for hende, og føj dem til dit repertoire – det er din opgave at finde dem. Kender du det mest seksuelle organ i en kvindes krop? Jeg ved, hvad du troede. Det er det ikke, din pervers! For at tilfredsstille hende på enhver mulig måde, skal du også lære hendes ikke-romantiske lidenskaber. Hvad er hendes interesser, hobbyer eller ønsker? Find sjove aktiviteter, hun nyder, og lav dem nogle gange sammen med hende på den måde, hun ønsker, at de skal udføres!!


Se skarp ud og klæd dig godt på, så din kæreste elsker at være omkring dig. Andrew Neel, CC0, via Unsplash. Nok om hende, nu vender vi tilbage til dig. Udseende hos en mand er i høj grad påvirket af hans påklædning og plejevaner. Således kan lidt mode gøre dig meget mere attraktiv. Lær at bære velsyet tøj, der passer til din kropstype og hudtone, og tag altid velsyet tøj på.


Tag lækre sko på, der matcher dit outfit og passer ind i din stil. Trashy fodtøj er meget almindeligt lige nu, så at få dig et par pæne sko eller støvler vil få dig til at skille dig ud.


Studer de mandlige hovedroller i film og andre berømtheder for at lære en mode, der passer dig fra top til tå. Du behøver ikke at bære det samme som en berømthed; nøglen er at få fat i deres stil og at samle så mange ideer som muligt, indtil du har et lager af dem. Det er inspiration, du leder efter; kopier ikke nogen. Jeg kan ikke understrege dette nok: få tøj, der passer til din krop og matcher din teint.


Prøv at holde tingene enkle og gå ikke amok med besynderligt tilbehør. Husk også, at for tøj er det kvaliteten, der tæller, ikke kvantiteten. Simpel stil er vinderstil, så du kan få mange kilometer ud af en simpel t-shirt og jeans-kombination, hvis du gør det rigtigt.


Nogle mænd har en falsk tro på, at udseendet ikke betyder noget, når det kommer til kærlighed; det er naivt. Det er fordi hun brugte mange penge og tid på skønhedsprodukter, tøj og fitness, at du er tiltrukket af hende lige nu. Hvorfor skulle du tro, at udseendet ikke ville have betydning for en piges tiltrækning til en mand?


Så vær ligesom hende og gør dig selv elskelig – med andre ord gør det lettere for hende at blive tiltrukket af dig. Piger har en bemærkelsesværdig naturlig evne til at granske tingene objektivt, så din kæreste kan se, om dit look er klassisk og dyrt, eller om det er dødt billigt fra top til tå.


Hvad hun også vil bemærke, er pasformen af ​​det tøj, du har på, og hvordan farverne hjælper eller forringer dit overordnede look. En af de andre vigtigste ting er at sørge for, at du dufter godt.


Vær hygiejnisk hele tiden og brug designerdufte. Det er pleje. Sænk dig heller ikke i cologne, kun et par sprit på din hals og håndled. Ingen kan lide det, når nogen lugter af cologne; det får dem til at virke trashy og snuskede.


Hej, hvis du er romantisk, sød og det hele, men hvis du ikke kan klæde dig på, slår du stadig til. Det viser, at du ikke har tid til at passe på dig selv, og hvis det er tilfældet, hvordan kan hun så være sikker på, at du vil være i stand til at tage dig godt af hende i fremtiden? Disse små ting har en stor indflydelse på at skabe eller mindske tiltrækning.


Når du er velplejet, vil hun aldrig lade dig gå. Derudover vil hun have en seriøs konkurrence at tage sig af - gode ting. Gennemse online for at finde stilinspiration, arbejd altid hårdt for at forbedre din garderobe, og stræb konstant efter at udvikle dig selv. Find pleje- og påklædningstip fra online og offline mandemagasiner – lad alt inspirere dig, mand!


hvorfor kei, CC0, via Unsplash. Dette er et af de vigtigste råd, uanset dit erhverv eller studieretning. Få for vane at gøre dit bedste i alt, hvad du gør.


Stræb efter at opnå prestige og status gennem dine præstationer. Find derefter en måde at konvertere disse præstationer til et erhverv med en stabil indkomst. Sigt efter at leve fuldt ud og selvstændigt, mens du får de gode ting, du ønsker, eksekvere udviklingsprojekter f. Ved at gøre dig selv ambitiøs og interessant vil du tiltrække succesfulde mennesker, begivenheder og omstændigheder, men den eneste måde at komme dertil er gennem dit eget drive.


Pres dig selv for at nå de store højder og indse, at alt, hvad du gør for at opbygge dit liv, ikke kun er for dig selv, men for jer begge. Det er kilden til motivationen - erkendelsen af, at ved at gøre noget hensynsløst, vil du ikke kun have svigtet dig selv, men også hende. Nøglen her er at udvikle dig selv økonomisk, intellektuelt, socialt og professionelt, så du kan få et godt liv og en produktiv fremtid.


Dette skaber den bedste atmosfære til at fremme jeres fælles kærlighed, fordi I vil have arbejdet på at sikre jer en god fremtid, og hun vil anerkende det. Hvis du stadig bor hos dine forældre, så vær modig og modig med at lægge planer om at flytte ud.


Derfra vil tingene udvikle sig automatisk - start en virksomhed eller begiv dig ud i et felt, som du har brændt for i lang tid.


Så arbejd derfra for at begynde at udvikle dig selv økonomisk. Få numsen op af sofaen og tag kalkulerede risici for at udnytte mulighederne for at vokse og avancere. Udvikl noget, du vil være stolt af, og hun vil være stolt af dig. Vær den mand, hun tror, ​​du er. Med din ambition vil der komme selvværd, en stærk kraft, der igen vil give dig magten til at håndtere alt i livet, endsige dit forhold. Og hun vil elske dig mere for det, tro mig! Stop aldrig med at lære – selv i din nedetid kan du gøre små ting som at læse avisen for at lære om aktuelle tendenser.


rawpixel, CC0, via Unsplash. Læs bøger, fra romaner til motiverende tekster, og lær nye sprog. Benyt enhver lejlighed til at lære. Enhver pige vil have en meget intelligent mand i sit liv, en der ved mange ting, en der ved hvordan man styrer tingene, en der ved hvordan man får tingene gjort og en der ved hvordan man får hvad han vil have. For at vejlede hende, tage sig af hende og hjælpe hende med at planlægge det fremtidige liv, er du nødt til at skærpe dine problemløsningsevner.


Øv mentalt udfordrende opgaver som puslespil og quizzer, og lær mere om forskellige emner. Engager hende i intellektuelle samtaler fra tid til anden. Andre færdigheder hos en velafrundet mand, en mand hun ikke vil være i stand til at finde andre steder, er evnerne til at lave nye køkkener, ordne ting og håndtere vanskelige situationer. Disse vil give dig nye emner at undervise og vise hende, fascinerende ting at lave sammen og interessante historier at fortælle hende.


Elsker at lære nye ting hver dag. Sådan bliver du uerstattelig mand. Og husk - du gør alle disse ting for dig selv såvel som for hende! Hvis du vil leve et tilfredsstillende liv, som du nyder, skal du være den, der udfordrer dig selv for at forbedre dig. Gør ikke bare disse ting for at imponere hende: Ved at arbejde på dig selv, forbedrer du også din livskvalitet.


Hav en unik personlighed og lad den manifestere sig i alt, hvad du gør. Tyler Nix, CC0, via Unsplash. Sørg for, at din personlighedsholdning, adfærd, interesser og aktiviteter skiller sig ud fra andre mænds. Vær generøs med at hjælpe folk i velgørenhedsarbejde og vis din charmerende side.


Vis verden, at du har fremragende moralsk karakter og principper; vis dem din magt til nemt at tiltrække folk og underholde dem. Som nævnt før, dyrk en samling interesser at forfølge passioneret i din alenetid, men som hun kan opdage om dig og måske også en dag deltage i. Gør alt, hvad du laver, til et sjovt eventyr – selv de kedelige ting. Bliv ikke for fanget af at fokusere på hende, men find også masser af tid til at udvikle dig selv.


Stol på mig; det er til et større gavn! Igen, der er ingen undskyldning for dig, når det kommer til at arbejde for at forbedre dig selv, andet end dovenskab. Udvikl en tankegang med konstant vækst og udvikling, og du vil blive overrasket over, hvor meget dit liv ændrer sig.


Christian Gertenbach, CC0, via Unsplash. Nogle gange bør du give din pige tid til at savne dig. Giv hende den tid og det rum, hun har brug for, uanset om hun vil hænge ud med venner, uanset om de er mænd eller kvinder, eller hun har lyst til at være alene. Dette vil få dig til at fremstå usikker og desperat for en pige, som slet ikke er cool; det slukker piger fuldstændig.


Som jeg har understreget før, elsker piger en fyr, der er selvsikker nok til at stole fuldstændigt på hende, mens han fortsætter med andre ting. At give hende tid og plads vil få din pige til at elske dig mere for at være tålmodig og forstående nok til at overveje hendes ønsker. At give hende plads giver dig også masser af tid til at udvikle dig selv, planlægge for fremtiden og lade op.


Du kan også bruge denne tid på at arbejde med dine hobbyer og lidenskaber. At have hobbyer, du nyder, vil give dig mulighed for at have det sjovt uden hende - lad hende ikke være den ultimative kilde til din lykke. Det er farligt; sørg for, at du også har din egen verden, som du nogle gange deler med hende. Plus, lad hende ikke blande sig i dine hobbyer eller aktiviteter i det sidste øjeblik, når hun har savnet sin sjov et sted og gerne vil hænge ud som sin backup-plan.


Placer begrænsninger og sunde grænser omkring din "mig tid". Victor Freitas, CC0, via Unsplash. Træn for at bygge en fantastisk krop, som du selv vil beundre, veltonet og maskulin. Udover at være attraktiv for det modsatte køn, har en maskulin krop mange fordele. Piger elsker mænd med positivt kropssprog og ansigtsudtryk. Vis altid behagelige egenskaber, som din krop har at tilbyde. Empati er nøglen til at charmere en kvinde.


Lav to forskellige træningsprogrammer: en kardiovaskulær og en vægtløftningsrutine. At have begge vil balancere over- og underkroppen og vil forbedre din vejrtrækning og overordnede udholdenhed. Så det er tredive minutters jogging hver dag, suppleret med en vægtløftningssession rettet mod en bestemt kropsdel. Desværre har hver kropsdel ​​sin egen øvelse, når det kommer til vægtløftning, der er ikke en sølvkugle til at løse alt, så du bliver nødt til at variere dine vægtløftningsrutiner.


Bare vær konsekvent, mange mennesker i fitnessbranchen vil forsøge at sælge dig på specialiserede planer for at få øjeblikkelige resultater, men intet kan kompensere for konsistens.


Bare løft vægte regelmæssigt og hav en rutine. En yderligere fordel ved at løfte tunge vægte er, at det er godt for dit testosteron, et meget vigtigt hormon for en mand, fordi det giver styrke og selvsikkerhed. Ernæring er et andet vigtigt aspekt. En sund kost er god til at forbedre kroppens naturlige tiltrækningskraft og skønhed.

No comments:

Post a Comment